Εκδήλωση στη Λευκωσία με τις Πρώτες Κυρίες Κύπρου και Ουκρανίας

Εκδήλωση στη Λευκωσία με τις Πρώτες Κυρίες Κύπρου και Ουκρανίας

Εκδήλωση για παρουσίαση της ουκρανικής γλώσσας στους οδηγούς ακουστικής ξενάγησης (audioguides) του Κυπριακού Αρχαιολογικού Μουσείου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, στις 10 πμ, στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσει και θα χαιρετήσει σε απευθείας σύνδεση από το Κίεβο, η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκα.

Ακολούθως, οι δυο Πρώτες Κύριες θα έχουν τηλεσυνάντηση μετά από αίτημα της κ. Ζελένσκα, η οποία αναμένεται ότι θα ευχαριστήσει προσωπικά την Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πολιτική και ανθρωπιστική υποστήριξη της Κύπρου και για την βοήθεια που προσφέρει στους πρόσφυγες.

Θα ευχαριστήσει επίσης για την διευθέτηση συμμετοχής παιδιών από Ουκρανία σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και για την φιλοξενία αθλητών στην Κύπρο.

Θα την ενημερώσει επίσης για το Ιδρυμα Ολένα Ζελένσκα, και για το έργο που επιτελεί στον τομέα της ψυχικής υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE