Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου για «απειλή επίθεσης» σε αεροπλάνο από την Τεχεράνη

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου για «απειλή επίθεσης» σε αεροπλάνο από την Τεχεράνη

Το αεροδρόμιο του Αμβούργου ανέστειλε προσωρινά όλες τις πτήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες) τη Δευτέρα επικαλούμενο «αίτημα της ομοσπονδιακής αστυνομίας».

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι το αεροδρόμιο έλαβε απειλή επίθεσης σε αεροπλάνο που προερχόταν από την Τεχεράνη.

Στο αεροπλάνο, το οποίο προσγειώθηκε στο γερμανικό αεροδρόμιο γύρω στις 12:20 μ.μ. (τοπική ώρα), επέβαιναν 198 επιβάτες και 16 μέλη του πληρώματος. Πλέον, έχει απομονωθεί σε σφαλές σημείο, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστή πύλη. Εκεί γίνεται έρευνα σε αυτούς και τις αποσκευές τους.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία έχει αναπτύξει μεγάλο αριθμό ανδρών, καθώς θεωρεί ότι η απειλή είναι σοβαρή. Επί ποδός βρίσκεται και η πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου βρίσκεται επίσης επί ποδός.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE