LIFESTYLE

Μουτίδου: «Κύριε Κασσελάκη εδώ δεν είμαστε Καλιφόρνια, δεν είναι πολιτική πράξη να μην κάνετε μήνυση»

Μουτίδου: «Κύριε Κασσελάκη εδώ δεν είμαστε Καλιφόρνια, δεν είναι πολιτική πράξη να μην κάνετε μήνυση»

Οι χυδαίες αναφορές του Αχιλλέα Μπέου εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη κατακλύζουν τα social media, με τον κόσμο να στρέφεται ως επί το πλείστον ενάντια στο ομοφοβικό παραλήρημα του δημάρχου Βόλου.

Ωστόσο, πολλοί είναι και εκείνοι που απαιτούν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αρκεστεί στην αυτεπάγγελτη εισαγγελία και να προχωρήσει σε μήνυση επί προσωπικού με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στο Instagram, βίντεο, με το οποίο απευθύνεται στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντάς του ότι δεν είναι πολιτική πράξη το να αφήσει την κατάσταση στη δικαιοσύνη, αλλά να ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση.

Στο βίντεο, η ηθοποιός λέει συγκεκριμένα:

«Κύριε Κασσελάκη, θα ήθελα να σας δώσω μία φιλική συμβουλή χωρίς χρήματα χωρίς τίποτα, δεν ξέρω αν το marketing team που έχετε σας το έχει πει, αλλά το να αποσυρθείτε από προσωπική μήνυση εναντίον του κυρίου Μπέου και να αφήσετε αυτεπάγγελτη την εισαγγελία δεν είναι πολιτική πράξη. Πολιτική πράξη είναι να ασχοληθείτε προσωπικά. Ναι. Δεν ξέρω, πάει το μυαλό μου λίγο στο ότι μπορεί να έχετε και όφελος από όλο αυτό που έγινε, αλλά αφήσετε το στην άκρη, επειδή είμαστε στην Ελλάδα τώρα, αυτά είναι αλλά ύδατα εδώ, τα ελληνικά, δεν έχουμε σχέση με Καλιφόρνια... Εδώ εμείς ας πούμε θα ικανοποιηθούμε πάρα πολύ να ασχοληθείτε προσωπικά και δεν αφήσετε αυτεπάγγελτη την εισαγγελία. Τώρα θα είναι πολιτική πράξη».

Δείτε το βίντεο


Κάνοντας για λίγο χιούμορ, η Σοφία Μουτίδου είπε: «Αυτή η συμβουλή να ξέρετε κάνει πάρα πολλά ευρώ αν θέλετε σας δώσω το IBAN μου να μου στείλετε τα χρήματα».

Συνεχίζοντας σε όσα έλεγε προηγουμένως, η Σοφία Μουτίδου τόνισε:

«Πρέπει να δράσετε προσωπικά μην ξεχνάτε ότι η δήλωση του κυρίου Μπέου δεν αφορά μόνο εσάς, αφορά κάθε άνθρωπο που θέλει να πω να γίνει πατέρας, κάθε άνθρωπο που έχει διαφορετική σεξουαλική προτίμηση από αυτή του κυρίου Μπέου -την φανερή τουλάχιστον- οπότε όπως καταλαβαίνετε έχετε μεγάλο βάρος πολιτικό αυτή τη στιγμή. Παίρνετε στην πλάτη σας πολλά κιλά κόσμου. Τώρα τα παίρνετε. Εάν στραφείτε προσωπικά. Εάν αφήσετε αυτό αυτεπάγγελτα, τόση αμερικανιά και Σουηδία... όχι όχι δεν έχει χώρο εδώ πέρα... μην κάνετε κι άλλο ατόπημα μαρκετινίστικο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top