Συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές – Τραυματίστηκε δεσμοφύλακας

Συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές – Τραυματίστηκε δεσμοφύλακας

Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο κρατουμένων, το απόγευμα της Τρίτης (10/10) στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μεταξύ δύο αλλοδαπών κρατουμένων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας δεσμοφύλακας.

Συγκεκριμένα, ο δεσμοφύλακας προσπάθησε να χωρίσει τους δύο κρατούμενους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δεσμοφύλακας δεν τραυματίστηκε σοβαρά κι αφότου έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Οι αρχές των Κεντρικών Φυλακών διερευνούν τα αίτια της συμπλοκής.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE