Ιταλία: Διαιτητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη Serie A επειδή δεν έδωσε το χέρι σε γυναίκα επόπτη

Ιταλία: Διαιτητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη Serie A επειδή δεν έδωσε το χέρι σε γυναίκα επόπτη

Με αποκλεισμό από παιχνίδια της Serie A τιμωρήθηκε ο διαιτητής Χουάν Λούκα Σάτσι επειδή στο ματς της Λέτσε με τη Σασουόλο, την περασμένη Παρασκευή, αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στην γυναίκα επόπτη Φραντσέσκα Ντι Μόντε.

Στο βίντεο από τη φυσούνα πριν την έναρξη του αγώνα που για την ιστορία έληξε ισόπαλο 1-1, ο Σάτσι φαίνεται να χαιρετάει ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες.

Όταν, όμως, η Ντι Μόντε του προτάσσει το χέρι της, ο Σάτσι επιδεικτικά τραβάει το δικό του ενώ αμέσως μετά συνεχίζει τους χαιρετισμούς με ποδοσφαιριστές.

Δείτε το βίντεο

 
 

Από την πλευρά της η γυναίκα επόπτης κάνει έναν μορφασμό για την κίνηση αυτή του Ιταλού διαιτητή ενώ στη συνέχεια μπαίνουν όλοι μαζί κανονικά στο γήπεδο για τον αγώνα.
 
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης εκτός από την ποινή που του επιβλήθηκε, ο Σάτσι δέχθηκε την λεκτική επίπληξη από τον αρχιδιαιτητή Τζιανλούκα Ρόκι για την ντροπή που προκάλεσε με την πράξη του αυτή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας στη φετινή Serie A στον οποίο συμμετείχε η Ντι Μόντε, η οποία ήταν μέλος της διαιτητικής τριάδας στη νίκη 1-0 της Έμπολι επί της Σαρλενιτάνα και στο 0-0 της Κάλιαρι με την Ουντινέζε.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE