Αναστατωμένο το Μπάκιγχαμ με τον τελευταίο κύκλο του «The Crown»

Αναστατωμένο το Μπάκιγχαμ με τον τελευταίο κύκλο του «The Crown»

Με την υπέροχη Ιμέλντα Στόντον στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και τους Τζόναθαν Πράις, Λέσλι Μάνβιλ, Ντόμινικ Γουέστ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Κλόντια Χάρισον και Ολίβια Γουίλιαμς, ξεκινάει ο τελευταίος κύκλος της αγαπημένης σειράς “The Crown” που έφερε ξανά στο προσκήνιο την ιστορία του Στέμματος.

Σε δυο μέρη, θέλοντας να κορυφώσει την αγωνία των θεατών, θα κυκλοφορήσει η έκτη και τελευταία σεζόν του «Στέμματος» στο Netflix.

Το πρώτο μέρος που εστιάζει στη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Ντόντι Αλ Φαγέντ, που περιλαμβάνει 4 επεισόδια, θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Νοέμβρη και θα επικεντρώνεται στα πιο πρόσφατα γεγονότα στη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Το δεύτερο μέρος, που θα εστιάσει στη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα, αλλά και του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που περιλαμβάνει έξι επεισόδιά, ξεκινάει 11 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Στο νέο καστ έχουν ενταχθεί οι Μπέρτι Κάρβελ, Σαλίμ Ντο, Καλίντ Αμπντάλα, Λούθερ Φορντ, Ρούφους Κάμπα και Φλιν Εντουαρντς.

Η 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς “The Crown” φέρεται να ανησυχεί περισσότερο από όλες το παλάτι του Μπάκινγκχαμ καθώς, όντας και η τελευταία, πιθανολογείται ότι θα φέρνει στην επιφάνεια πολλές αλήθειες που επικαλύφθηκαν.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE