Ισραήλ σε Χαμάς: Δώστε μας τους ομήρους για να έχει ξανά η Γάζα νερό, ρεύμα και καύσιμα

Ισραήλ σε Χαμάς: Δώστε μας τους ομήρους για να έχει ξανά η Γάζα νερό, ρεύμα και καύσιμα

Σε πλήρη διακοπή ηλεκτροδότησης, υδροδότησης και παροχής καυσίμων στη Γάζα προχωράει το Ισραήλ μέχρι η Χαμάς να απελευθερώσει τους Ισραηλινούς ομήρους που κρατάει μετά την εισβολή του Σαββάτου.

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας της ισραηλινής κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Οικονομικών, Ισραέλ Κατζ με ανάρτησή του στο Twitter.

«Θέλετε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα; Κανένας ηλεκτρικός διακόπτης δεν θα ανοίξει, κανένας κρουνός νερού δεν θα ανοίξει και κανένα φορτηγό καυσίμων δεν θα μπει μέχρι να επιστρέψουν οι Ισραηλινοί απαχθέντες στα σπίτια τους», ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός Υπουργός, προσθέτοντας σε αυστηρό τόνο: «Θα απαντήσουμε με ανθρωπισμό στον ανθρωπισμό. Και κανείς δεν θα μας διδάξει ήθος».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.