Μπομπ Μενέντεζ: Τον κατηγορούν και για πράκτορα της Αιγύπτου

Μπομπ Μενέντεζ: Τον κατηγορούν και για πράκτορα της Αιγύπτου

Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ δέχτηκε νέες κατηγορίες σήμερα (12/10) Πέμπτη, κατηγορώντας τον ότι δωροδοκήθηκε για λογαριασμό μιας ξένης κυβέρνησης και ότι ενεργούσε ως ξένος πράκτορας.

Το νέο κατηγορητήριο, που κατατέθηκε- όπως μεταδίδει το NBC NEWS- από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μανχάταν, ισχυρίζεται ότι ο Μενέντεζ «παρείχε ευαίσθητες πληροφορίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ και έλαβε άλλα μέτρα που βοήθησαν κρυφά την κυβέρνηση της Αιγύπτου».

Ο Μενέντεζ και η σύζυγός του, Ναντίν, δήλωσαν αθώοι τον περασμένο μήνα για τις κατηγορίες της διαφθοράς, λαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από δωροδοκίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE