Μεθυσμένες τουρίστριες αναστάτωσαν αεροπλάνο – Επιτέθηκαν σε επιβάτη, δάγκωσαν αστυνομικό

Μεθυσμένες τουρίστριες αναστάτωσαν αεροπλάνο – Επιτέθηκαν σε επιβάτη, δάγκωσαν αστυνομικό

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο με «πρωταγωνίστριες» δύο επιβάτισσες που μέθυσαν και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες αργά το απόγευμα στην πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο όπου μεταξύ των επιβατών ήταν μία 55χρονη Ιρλανδή μαζί με την 24χρονη κόρη της η οποία είχε και ένα μωρό στην αγκαλιά της (περίπου 1,5 χρονών).

Οι δύο γυναίκες ήταν μεθυσμένες και κατά τη διάρκεια όλης της πτήσης έβριζαν και έφτυναν το πλήρωμα, προκάλεσαν τεράστια προβλήματα ενώ κάποια στιγμή η μία χτύπησε και επιβάτη.

Ο πιλότος ενημέρωσε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την κατάσταση με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» και οι δύο γυναίκες με το μωρό αποβιβάστηκαν η 24χρονη στη θέα των αστυνομικών πήρε το μωρό της και έτρεχε στον αεροδιάδρομο ενώ μόλις την ακινητοποίησε ο αστυνομικός εκείνη τον δάγκωσε!

Τελικά και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, για παρακώληση της συγκοινωνίας ενώ η 24χρονη βαρύνεται και με έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.