Απεγκλωβίστηκαν οι οδηγοί που κατέληξαν σε χαντάκι - Οι νεότερες πληροφορίες

Απεγκλωβίστηκαν οι οδηγοί που κατέληξαν σε χαντάκι - Οι νεότερες πληροφορίες

Στον απεγκλωβισμό των οδηγών που κατέληξαν σε χαντάκι, προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10) η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή Χαλεπιανών, στην επαρχία Λευκωσίας μετά από πληροφορία για εγκλωβισμό οδηγών οι οποίοι, κατέληξαν σε χαντάκι μετά από τροχαίο ατύχημα.

Οι οδηγοί έχουν απεγκλωβιστεί από τα οχήματά τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Cy police Checkpoint:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE