Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα - Συνελήφθη ο πρόστυχος διευθυντής

Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα - Συνελήφθη ο πρόστυχος διευθυντής

Στην σύλληψη διευθυντή ξενοδοχείου στη επαρχία Λάρνακας προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία υπαλλήλου ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε την Τρίτη, 02/09/2015, στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από γυναίκα ηλικίας 41 ετών από τη Μολδαβία, ότι την περίοδο μεταξύ Μαρτίου 2013 και Αυγούστου 2015, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ξενοδοχείο της περιοχής, ο Ελληνοκύπριος διευθυντής της ηλικίας 54 χρόνων την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας η οποία διαμένει στο Κίτι και είναι κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας, η παρενόχληση ήταν λεκτικού περιεχομένου, ενώ σε δύο περιπτώσεις υπήρξε και άσεμνη επίθεση εναντίον της.

Ο 54χρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και κρατείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE