Τραγωδία στη Λευκωσία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε η σύγκρουση στο Τσέρι - Νεκρός ο Νίκος Κουνιαΐδης

Τραγωδία στη Λευκωσία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε η σύγκρουση στο Τσέρι - Νεκρός ο Νίκος Κουνιαΐδης

Ο 63χρονος Νίκος Κουνιαΐδης, από τη Λευκωσία είναι το θύμα νέας θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη το πρωί σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας.

Γύρω στις 11.10π.μ. σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, στη λεωφόρο Τεύκρου Ανθία, στο Τσέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο του αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο Κουνιαΐδης. Συνεπεία της σύγκρουσης, το όχημα του 63χρονου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 58χρονος.

Ο 63χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι τρεις οδηγοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 63χρονου.

Ο 27χρονος και ο 58χρονος, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE