Τα «είπε» με τον Βασιλιά της Ιορδανίας ο ΠτΔ - Αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στη περιοχή

Τα «είπε» με τον Βασιλιά της Ιορδανίας ο ΠτΔ - Αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στη περιοχή

Απόψεις για την κατάσταση στην περιοχή αντάλλαξαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β' σε τηλεφωνική τους επικοινωνία το Σάββατο, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο κ. Λετυμπιώτης γράφει ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασιλιά της Ιορδανίας.

«Κατά την επικοινωνία αντάλλαξαν απόψεις ως προς την κατάσταση στην περιοχή μας όπως εξελίσσεται μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ και συμφώνησαν όπως παραμείνουν σε επαφή», σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η χαρούμενη Ολγκίν και το «Dum spiro spero»

Η χαρούμενη Ολγκίν και το «Dum spiro spero»

Με την «ελπίδα» στις αποσκευές της, επέστρεψε στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, λίγο πριν από την επόμενη άτυπη πενταμερή συνάντηση, της Νέας Υόρκης.