Η υγεία του Σουμάχερ σήμερα. Πώς είναι ο πιλότος της Formula 1;

Η υγεία του Σουμάχερ σήμερα. Πώς είναι ο πιλότος της Formula 1;

Ο Μίκαελ Σουμάχερ 22 μήνες μετά το ατύχημά του στο θέρετρο Μεριμπέλ στις Άλπεις προσπαθεί να αναρρώσει.

Βρίσκεται στην έπαυλη της οικογένειας στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην Λίμνη της Γενεύης.

Στο πλευρό του έχει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και επτά μέρες την εβδομάδα δεκαπέντε άτομα ιατρικό προσωπικό που τον βοηθούν σε όλα και τον προσέχουν.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Express, ο Σουμάχερ, εξακολουθεί να μη μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει και να έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE