Σφίγγει ο κλοιός για τους καταναλωτές: Σε αυτό το προϊόν θα δούμε αύξηση – «Καμία μείωση στο ρεύμα μέχρι το 2027»
Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τους καταναλωτές οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με υψηλές τιμές σε πολλά «μέτωπα».
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 00:30 όταν σε σπίτι σε χωριό της Ιεράπετρας εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά στον χώρο του υπνοδωματίου. Στο σημείο εκλήθη Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία όμως εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της την 62χρονη ιδιοκτήτρια, γερμανικής καταγωγής.
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα καπνού με συνέπεια να χάσει τη ζωή της. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ωστόσο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το στρώμα του κρεβατιού.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις