Ξεσήκωσαν τη Λευκωσία Άννα Βίσση και Μιχάλης Χατζηγιάννης (VIDEOS &ΦΩΤΟ)

Ξεσήκωσαν τη Λευκωσία Άννα Βίσση και Μιχάλης Χατζηγιάννης (VIDEOS &ΦΩΤΟ)

«Χέρια ψηλά» μέχρι τις «12 και ούτε ένα τηλεφώνημα», για όσους βρέθηκαν το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου στη Σχολή Tυφλών στη Λευκωσία.

Απολαύστε videos και φωτογραφίες από την πρεμιέρα σειράς μοναδικών συναυλιών της Άννας Βίσση και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην Κύπρο. 

Παραστάσεις:  

Λευκωσία: 1&2 Σεπτεμβρίου Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου (Σχολή Τυφλών)  

Λάρνακα: 4 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο  

Λεμεσός: 7 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Κηποθέατρο Ώρα έναρξης : 21.00 μ.μ.  

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE