LIKE ONLINE

Γυναίκα εκατομμυριούχου ξόδεψε τρία εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα και προκάλεσε οργή και αντιδράσεις

Γυναίκα εκατομμυριούχου ξόδεψε τρία εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα και προκάλεσε οργή και αντιδράσεις

Η Linda Andrade, η διαβόητη σύζυγος ενός εκατομμυριούχου από το Ντουμπάι και influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά θύελλα αντιδράσεων με τις υπερβολικές καταναλωτικές της συνήθειες. Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok που έχει συγκεντρώσει πάνω από 580.000 προβολές, αποκάλυψε ότι κατάφερε να σπαταλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Η Linda επιδεικνύει ανοιχτά την επιδεικτική κατανάλωσή της. Η 23χρονη από την Καλιφόρνια φέρεται να είναι παντρεμένη με τον Ricky Andrade, έναν μεγιστάνα Forex και Crypto με έδρα το Ντουμπάι, μια σχέση που ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών.

Η Linda τεκμηριώνει σταθερά τους ισχυρισμούς της μέσα από βίντεο που παρουσιάζουν τα πλούσια δώρα και όσα πράγματα της προσφέρει ο σύζυγός της. Τα βίντεο της γίνονται συχνά viral, καθώς διηγείται με υπερηφάνεια ότι ξόδεψε ιλιγγιώδη ποσά, όπως 16.000 δολάρια σε μία μόνο ημέρα, πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ από χρυσό 24 καρατίων.

Ωστόσο, η τελευταία επίδειξη προνομίων της συζύγου της άφησε πολλούς άφωνους. Σε ένα κλιπ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η Linda φέρεται να κατάφερε να εξαντλήσει το εντυπωσιακό ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.

Ο εξωφρενικός τρόπος ζωής και η στάση της Linda Andrade την έχουν μετατρέψει σε μια viral φιγούρα του TikTok, προσελκύοντας αρκετούς θαυμαστές.
 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top