Πάνια-Καρβέλας: Ποιος μίλησε για χωρισμό;

Πάνια-Καρβέλας: Ποιος μίλησε για χωρισμό;

Τέλος στα σενάρια που τους θέλουν να χωρίζουν έβαλαν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια.

Έντονες ήταν οι φήμες το προηγούμενο διάστημα που ήθελαν ακόμα και τον Νίκο Καρβέλα να έχει φύγει από το σπίτι που μένει με την Αννίτα Πάνια και τον γιο τους και να έχει μετακομίσει σε άλλη οικία στην ίδια περιοχή.

Το ζευγάρι πάντως διαψεύδει τα σενάρια. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, έκαναν βόλτα με τον γιο τους Αντρέα στην Καλαμάτα. Είχαν πάει εκεί οικογενειακώς,  καθώς η παρουσιάστρια έγινε νονά στη βάφτιση του γιου του αγαπημένου της φίλου Γιώργου Λεοντίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.