ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Συντετριμένη μητέρα δείχνει φωτογραφίες των αιχμάλωτων στη Χαμάς παιδιών της - Δείτε βίντεο

Ισραήλ: Συντετριμένη μητέρα δείχνει φωτογραφίες των αιχμάλωτων στη Χαμάς παιδιών της - Δείτε βίντεο

Τις φωτογραφίες από τις δύο κόρες της που είναι αιχμάλωτες της Χαμάς, μετά τη σφαγή στο κιμπούτς Nahal Oz, μοιράστηκε μια τρομοκρατημένη Ισραηλινή μητέρα.

Η Maayan Zin, μητέρα της 8χρονης Ella και της 15χρονης αδερφής Dafna, αποκάλυψε μια φωτογραφία που της είχαν στείλει από ειδησεογραφικό ιστότοπο της Γάζας.

Όπως φαίνεται από την εικόνα τα δύο κορίτσια κάθονται μαζί στο πάτωμα πάνω σε στρώματα. Διακρίνεται η Dafna, με το κεφάλι στα χέρια, το πρόσωπό της κατακόκκινο από το κλάμα. Η μικρότερη αδερφή Ella φαίνεται επίσης φοβισμένη.

Μιλώντας στο Jewish News, η Maayan είπε ότι οι κόρες της πήγαν να μείνουν με τον πατέρα τους, Νόαμ -με τον οποίο είναι διαζευγμένη- στο Nahal Oz στο νότιο Ισραήλ, για να γιορτάσουν τα 70ά γενέθλια ίδρυσης της κοινότητας.

Όλοι τους απήχθησαν από τη Χαμάς το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, μαζί με τη σύντροφο του Νόαμ, Ντίκλα και τον 17χρονο γιο της, Τόμερ.

Μέχρι στιγμής, η Maayan δεν έχει ακούσει από καμία επίσημη πηγή σχετικά με την ασφάλεια της οικογένειάς της. Όμως αποκάλυψε ένα τρομακτικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε από στελέχη της Χαμάς σε ένα live στο Facebook.

Το βίντεο δείχνει την οικογένεια να κάθεται μέσα καθώς περιβάλλεται από μαχητές που κρατούν πολυβόλα.

Η 8χρονη Έλλα εμφανίζεται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη καθώς βάζει το κεφάλι της στην αγκαλιά της Ντίκλα, με την τελευταία να την προστατεύει από τη Χαμάς.

Ο Νόαμ φαίνεται με έναν επίδεσμο τυλιγμένο γύρω από το πόδι του. Καθώς του ζητείται να σηκωθεί, μια λίμνη αίματος φαίνεται στο έδαφος γύρω του.

Σε αυτό το σημείο είναι που η άλλη του κόρη Dafna, κινείται προς τη μικρότερη αδερφή της με δάκρυα στο πρόσωπό της.

Οι απαγωγείς τους ακούγονται στο βάθος να ζητούν την ταυτότητά τους και να λένε στην οικογένεια ότι «δεν θα κάνουν κακό» στα παιδιά.

Η Maayan εξήγησε ο πρώην συζυγός της πυροβολήθηκε στο πόδι και ότι ξέρει ότι η Ella τραυματίστηκε με κάποιο τρόπο, αλλά δεν είναι σίγουρη για τις λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top