Εφιάλτης για 35χρονη στη Ρόδο: Την κρατούσε κλειδωμένη για έξι χρόνια και την εξέδιδε

Εφιάλτης για 35χρονη στη Ρόδο: Την κρατούσε κλειδωμένη για έξι χρόνια και την εξέδιδε

Σε εφιάλτη είχε μετατραπεί η ζωή μίας 35χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία η οποία είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από έναν 50χρονο ομοεθνή της στη Ρόδο, ο οποίος την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 50χρονος είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα της κοπέλας και την κρατούσε παρά τη θέλησή της από το 2017, δηλαδή τα τελευταία έξι χρόνια.

Παράλληλα την εκμεταλλευόταν και την εξέδιδε έναντι αμοιβής κανονίζοντας ραντεβού με άντρες, ενώ εκτελούσε και χρέη οδηγού μεταφέροντας την στις συναντήσεις.

Τελικά, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η δράση του 50χρονου αποκαλύφθηκε με αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες για «εμπορία ανθρώπων».

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 3.587 ευρώ καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.