Εφιάλτης για 35χρονη στη Ρόδο: Την κρατούσε κλειδωμένη για έξι χρόνια και την εξέδιδε

Εφιάλτης για 35χρονη στη Ρόδο: Την κρατούσε κλειδωμένη για έξι χρόνια και την εξέδιδε

Σε εφιάλτη είχε μετατραπεί η ζωή μίας 35χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία η οποία είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από έναν 50χρονο ομοεθνή της στη Ρόδο, ο οποίος την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 50χρονος είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα της κοπέλας και την κρατούσε παρά τη θέλησή της από το 2017, δηλαδή τα τελευταία έξι χρόνια.

Παράλληλα την εκμεταλλευόταν και την εξέδιδε έναντι αμοιβής κανονίζοντας ραντεβού με άντρες, ενώ εκτελούσε και χρέη οδηγού μεταφέροντας την στις συναντήσεις.

Τελικά, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, η δράση του 50χρονου αποκαλύφθηκε με αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες για «εμπορία ανθρώπων».

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 3.587 ευρώ καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.