Πειραιάς: Ληστές μαχαίρωσαν υπάλληλο περιπτέρου

Πειραιάς: Ληστές μαχαίρωσαν υπάλληλο περιπτέρου

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 26χρονος υπάλληλος περιπτέρου τα ξημερώματα της Τρίτης στον Πειραιά όταν έπεσε θύμα ληστείας από δύο άτομα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα στην οδό Μαρίας Χατζηκυριακού όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν το περιπτερο.

Ο ένας από τους δύο ληστές υποδύθηκε τον πελάτη ενώ ο δεύτερος πήγε δίπλα στην πόρτα του περιπτέρου και ζήτησε τα λεφτά από τον υπάλληλο.

Όταν ο υπάλληλος αντιστάθηκε οι ληστές δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν στον μηρό προκειμένου να τον εξουδετερώσουν και να πάρουν τα χρήματα.

Αιμόφυρτος ο 26χρονος κάλεσε σε βοήθεια με μια γυναίκα από γειτονικό σπίτι να ενημερώνει το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE