Όχημα παρέσυρε πατέρα με το παιδάκι του έξω από Δημοτικό στην Πάφο - Προσπαθούσαν να διασταυρώσουν τον δρόμο

Όχημα παρέσυρε πατέρα με το παιδάκι του έξω από Δημοτικό στην Πάφο - Προσπαθούσαν να διασταυρώσουν τον δρόμο

Ενα παιδάκι, 4 χρονών, και ο πατέρας του,32 χρόνων, παρασύρθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (17/10) από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το όχημα, κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν από την Τροχαία Πάφου, φέρεται να παρέσυρε τον πατέρα και το παιδί του, καθώς προσπαθούσαν να διασταυρώσουν τον δρόμο, έξω από το 7ο Δημοτικό στην οδό Χαράλαμπου Μούσκου στο κέντρο της Πάφου.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για άμεση περίθαλψη και υποβάλλονται σε σειρά εξετάσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE