Ο απατεώνας των περιπτέρων της Λεμεσού ζήτησε και τα ρέστα!

Ο απατεώνας των περιπτέρων της Λεμεσού ζήτησε και τα ρέστα!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας themaonline.com σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ελληνόφωνος απατεώνας γύριζε στα περίπτερα της Λεμεσού και αποσπούσε χρήματα, μέσω pay safe.

Ο εν λόγω κύριος αν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι , «ξανακτύπησε» με τον πλέον θράση τρόπο , αφού όπως πληροφορούμαστε επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη περιπτέρου. 

Όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης, ο δράστης τον έπαιρνε επανειλημμένα τηλέφωνα για να διαμαρτυρηθεί για το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, αλλά και για το γεγονός ότι αναρτήθηκαν φωτογραφίες του στο διαδίκτυο.

Τελικά το θράσος κάποιων δεν έχει όρια.

Διαβάστε εδώ το προηγούμενο ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE