Ο απατεώνας των περιπτέρων της Λεμεσού ζήτησε και τα ρέστα!

Ο απατεώνας των περιπτέρων της Λεμεσού ζήτησε και τα ρέστα!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας themaonline.com σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ελληνόφωνος απατεώνας γύριζε στα περίπτερα της Λεμεσού και αποσπούσε χρήματα, μέσω pay safe.

Ο εν λόγω κύριος αν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι , «ξανακτύπησε» με τον πλέον θράση τρόπο , αφού όπως πληροφορούμαστε επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη περιπτέρου. 

Όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης, ο δράστης τον έπαιρνε επανειλημμένα τηλέφωνα για να διαμαρτυρηθεί για το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, αλλά και για το γεγονός ότι αναρτήθηκαν φωτογραφίες του στο διαδίκτυο.

Τελικά το θράσος κάποιων δεν έχει όρια.

Διαβάστε εδώ το προηγούμενο ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.