Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες - Με ηχογραφημένο μήνυμα εξαπατούν τους πολίτες

Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες - Με ηχογραφημένο μήνυμα εξαπατούν τους πολίτες

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αυξημένες αναφορές από πολίτες για τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστους αριθμούς τηλεφώνων όπου επιτήδειοι επιχειρούν με διάφορους τρόπους ή προφάσεις να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία, τραπεζικά δεδομένα ή και να καταβάλουν χρηματικά ποσά, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι επιτήδειοι επικοινωνούν στην αγγλική ή ελληνική γλώσσα ή μέσω ηχογραφημένου μηνύματος.

Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην αποκαλύπτουν προσωπικά ή άλλα δεδομένα και να την ενημερώνουν άμεσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE