Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες - Με ηχογραφημένο μήνυμα εξαπατούν τους πολίτες

Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες - Με ηχογραφημένο μήνυμα εξαπατούν τους πολίτες

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αυξημένες αναφορές από πολίτες για τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστους αριθμούς τηλεφώνων όπου επιτήδειοι επιχειρούν με διάφορους τρόπους ή προφάσεις να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία, τραπεζικά δεδομένα ή και να καταβάλουν χρηματικά ποσά, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι επιτήδειοι επικοινωνούν στην αγγλική ή ελληνική γλώσσα ή μέσω ηχογραφημένου μηνύματος.

Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην αποκαλύπτουν προσωπικά ή άλλα δεδομένα και να την ενημερώνουν άμεσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE