Κίνημα Οικολόγων: Σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής μετά την παραίτηση Θεοπέμπτου από την προεδρία

Κίνημα Οικολόγων: Σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής μετά την παραίτηση Θεοπέμπτου από την προεδρία

Στην σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 21 Οκτωβρίου προχώρησε το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, μετά την παραίτηση του προέδρου του, Χαράλαμπου Θεοπέμπτου από την ηγεσία του Κινήματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση του κόμματος:

«Ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου υπέβαλε το απόγευμα, προς την Πολιτική Επιτροπή, την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Παρόλη την ομόφωνη στήριξη που του παρασχέθηκε από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ο Πρόεδρος ενεργοποίησε την απόφασή του με άμεση ισχύ. Ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ξεκαθάρισε ότι παραμένει βουλευτής του Κινήματος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.

Η Πολιτική Επιτροπή αποφάσισε την σύγκλιση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Η πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή θα είναι η προκήρυξη Έκτακτου Εκλογικού Συνεδρίου στις 03 Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με το Καταστατικό Συνέδριο για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE