Μενίδι: Νεκρός 38χρονος σε καταυλισμό – Έφερε τραύματα στα πόδια

Μενίδι: Νεκρός 38χρονος σε καταυλισμό – Έφερε τραύματα στα πόδια

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα 38χρονος άνδρας, πίσω από τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στα πόδια.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και να βρέθηκε κοντά στον καταυλισμό προκειμένου να συναντήσει με έτερο άτομο που θα τον προμήθευε με τις ναρκωτικές ουσίες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν προανάκριση για το συμβάν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE