Γάζα: Γιατρός μιλά στην κάμερα και συγκλονίζει - «Μπορείτε να δείτε όλα τα πτώματα πίσω μου, όλα τα θύματα» - Δείτε βίντεο

Γάζα: Γιατρός μιλά στην κάμερα και συγκλονίζει - «Μπορείτε να δείτε όλα τα πτώματα πίσω μου, όλα τα θύματα» - Δείτε βίντεο

Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X δείχνει έναν γιατρό, περιτριγυρισμένο από πτώματα τυλιγμένα σε λευκά σεντόνια, να καταθέτει τι είδε μετά την ισραηλινή επίθεση στο αραβικό νοσοκομείο al-Ahli.

«Μπορείτε να δείτε όλα τα πτώματα πίσω μου, όλα τα θύματα. Προσπάθησαν να βρουν ένα ασφαλές μέρος στο μοναδικό χριστιανικό νοσοκομείο της Γάζας. Προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο και δέχθηκαν βάρβαρους βομβαρδισμούς», είπε.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE