Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Όπως αναφέρεται, «η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εκφράζει τη λύπη της για την δήλωση αποχώρησης της βουλεύτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου από το Κίνημα».
Η Πολιτική Επιτροπή, συνεχίζει η ανακοίνωση, «θεωρεί ότι τα θέματα που αναφέρει ως λόγους παραίτησης θα μπορούσαν να συζητηθούν εντός του πλαισίου του Κινήματος. Κάποια ήδη συζητούνται. Αρκετά από όσα αναφέρονται στην δήλωση της είναι ανυπόστατα και ως εκ τούτου απορριπτέα».
«Παρόλες τις αλλεπάλληλες δηλώσεις της κυρίας Ατταλίδου, δεν έχουμε πρόθεση να εμπλακούμε σε ατέρμονη δημόσια αντιπαράθεση μαζί της», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




