Γαλλία: Εκκενώθηκαν τρία διεθνή αεροδρόμια μετά από απειλές για βόμβα - Δείτε βίντεο

Γαλλία: Εκκενώθηκαν τρία διεθνή αεροδρόμια μετά από απειλές για βόμβα - Δείτε βίντεο

Συναγερμό προκάλεσε στις γαλλικές αρχές η ενημέρωση για ταυτόχρονες απειλές για τοποθέτηση βόμβας σε τρια διεθνή αεροδρόμια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκκενωθεί τα αεροδρόμια της Λιλ, της Νίκαιας, της Λυών και της Τουλούζης.

Δείτε βίντεο από το αεροδρόμιο στην Τολούζη:

Όσοι από τους επιβάτες βρίσκονταν μέσα στα αεροδρόμια έλαβαν εντολή να τα εκκενώσουν ενώ όσοι βρίσκονταν σε αεροσκάφη τους δόθηκε οδηγία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε μουσεία και μνημεία στη Γαλλία.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.