Αυτά είναι τα μέτρα κατά της ακρίβειας – Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Αυτά είναι τα μέτρα κατά της ακρίβειας – Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Πακέτο μέτρων, των οποίων το κόστος αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενέκρινε κατά τη σημερινή (19/10) συνεδρία του το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σε άλλα αποφασίστηκε η διεύρυνση του καταλόγου των προϊόντων με μηδενικό ΦΠΑ, στο οποίο αναμένεται να προστεθούν το κρέας και τα λαχανικά, με το μέτρο να τίθεται σε εφαρμογή τον Δεκέμβριο.

Επίσης, αποφασίστηκε η κλιμακωτή επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ θα επανέλθει και η επιδότηση στα καύσιμα μέσω της μείωσης του φόρου κατανάλωσης. Με βάση τις εκτιμήσεις, οι τιμές των καυσίμων θα μειωθούν από 6,4 σεντ έως και 8,3 σεντ το λίτρο.

Πέραν τούτων, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε στοχευμένη επιδότηση επιτοκίου 2% για στεγαστικά δάνεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

25η Μαρτίου: Με δοξολογίες και παρελάσεις τιμά η Κύπρος την εθνική επέτειο - Παρών ο ΠτΔ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

25η Μαρτίου: Με δοξολογίες και παρελάσεις τιμά η Κύπρος την εθνική επέτειο - Παρών ο ΠτΔ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με επίσημες δοξολογίες και μαθητικές παρελάσεις τιμάται σε όλη την Κύπρο η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, με επίκεντρο τις εκδηλώσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE