Η Τζούλια Ρόμπερτς πουλάει το σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 11,7 εκατ. δολαρίων

Η Τζούλια Ρόμπερτς πουλάει το σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο έναντι 11,7 εκατ. δολαρίων

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι έτοιμη να φύγει από το Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την «San Francisco Chronicle», η ηθοποιός πουλάει το σπίτι της σε στυλ Εδουάρδου για 11,75 εκατομμύρια δολάρια. Ιστοσελίδες ακινήτων όπως το Zillow επιβεβαιώνουν ότι η πώληση του ακινήτου του 1907 είναι σε εκκρεμότητα.

Η Ρόμπερτς το αγόρασε για 8,3 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020.


Το κατάλυμα βρίσκεται στη γειτονιά Presidio Heights και διαθέτει πέντε ορόφους, τέσσερα μπάνια και πέντε υπνοδωμάτια. Από τα μπαλκόνια, οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και να θαυμάσουν τη γέφυρα Golden Gate στο βάθος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.