Πάνω από 20 χιλ. ευρώ εισέπραξε η Αστυνομία από 76 πρόστιμα στην Πάφο - Εκστρατεία στην περιοχή Πέγειας

Πάνω από 20 χιλ. ευρώ εισέπραξε η Αστυνομία από 76 πρόστιμα στην Πάφο - Εκστρατεία στην περιοχή Πέγειας

Το χρηματικό ποσό των 21.697 ευρώ εισέπραξε την Πέμπτη η Αστυνομία στην Πάφο στο πλαίσιο επιχείρησης εκτέλεσης ενταλμάτων τα οποία εκκρεμούσαν στην περιοχή της Πέγειας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Πέμπτη, ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με άλλα μέλη των σταθμών υπαίθρου διενήργησαν εκστρατεία εκτέλεσης εκκρεμούντων ενταλμάτων στην περιοχή Πέγειας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εκτελέστηκαν 76 εντάλματα προστίμου και εισπράχτηκε το χρηματικό ποσό των 21.697 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.