Ν. Χριστοδουλίδης: «Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία - Προχωράμε στην εκπόνηση στρατηγικής για κάλυψη κενών»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία - Προχωράμε στην εκπόνηση στρατηγικής για κάλυψη κενών»

Είναι σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, είπε το βράδυ της Παρασκευής (20/10) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χλώρακας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είμαστε εδώ, μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας, ακριβώς, για να στηρίξουμε τον εθελοντισμό. Θέλω να συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Η Πολιτεία από μόνη της δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Είναι σε συνεργασία με εθελοντικά Σώματα, εθελοντικές ομάδες, που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις που έχουμε, ειδικότερα όταν αφορούν την τρίτη ηλικία στη χώρα μας. Είναι στην τρίτη ηλικία που οφείλουμε πάρα πολλά.

Και από δικής μας πλευράς έχουμε λάβει απόφαση στο Υπουργικό Συμβούλιο να προχωρήσουμε στην εκπόνηση στρατηγικής για την τρίτη ηλικία, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν κενά και θα πρέπει να κάνουμε και εμείς περισσότερα ως Πολιτεία, πάντα σε συνεργασία με όλους τους συμπατριώτες μας, τους συμπολίτες μας που μέσα από το υστέρημα του χρόνου τους εργάζονται και δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον τους».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE