ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Χριστοδουλίδης: «Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία - Προχωράμε στην εκπόνηση στρατηγικής για κάλυψη κενών»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία - Προχωράμε στην εκπόνηση στρατηγικής για κάλυψη κενών»

Είναι σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, είπε το βράδυ της Παρασκευής (20/10) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χλώρακας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είμαστε εδώ, μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας, ακριβώς, για να στηρίξουμε τον εθελοντισμό. Θέλω να συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Η Πολιτεία από μόνη της δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Είναι σε συνεργασία με εθελοντικά Σώματα, εθελοντικές ομάδες, που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις που έχουμε, ειδικότερα όταν αφορούν την τρίτη ηλικία στη χώρα μας. Είναι στην τρίτη ηλικία που οφείλουμε πάρα πολλά.

Και από δικής μας πλευράς έχουμε λάβει απόφαση στο Υπουργικό Συμβούλιο να προχωρήσουμε στην εκπόνηση στρατηγικής για την τρίτη ηλικία, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν κενά και θα πρέπει να κάνουμε και εμείς περισσότερα ως Πολιτεία, πάντα σε συνεργασία με όλους τους συμπατριώτες μας, τους συμπολίτες μας που μέσα από το υστέρημα του χρόνου τους εργάζονται και δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον τους».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top