Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, την Κυριακή 22/10/2023 (06:30 – 16:30), θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Πεντακώμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου, μήκους 3 χλμ. περίπου, μεταξύ Μονής και Πεντακώμου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE