Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, την Κυριακή 22/10/2023 (06:30 – 16:30), θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Πεντακώμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου, μήκους 3 χλμ. περίπου, μεταξύ Μονής και Πεντακώμου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.