Έρικ Κλάπτον - Kερτ Κομπέιν: Πωλούνται σε δημοπρασία κιθάρες τους

Έρικ Κλάπτον - Kερτ Κομπέιν: Πωλούνται σε δημοπρασία κιθάρες τους

Τον επόμενο μήνα, δύο κιθάρες - μια του Έρικ Κλάπτον και μία του Κερτ Κομπέιν θα πωληθούν σε δημοπρασία με εκτιμώμενη τιμή έως και δύο εκατομμύρια δολάρια.

Η κιθάρα του Έρικ Κλάπτον, με το παρατσούκλι «Fool» έχει έντονα χρώματα και μια ψυχεδελική σκηνή που απεικονίζει έναν γυμνό άγγελο πάνω σε ένα σύννεφο. Το είδωλο του rock 'n' roll έπαιξε για πρώτη φορά την ηλεκτρική κιθάρα Gibson SG του 1964 στη σκηνή, ενώ ήταν σε περιοδεία στις ΗΠΑ με το βρετανικό ροκ συγκρότημα Cream, σύμφωνα με τον οίκο Julien's Auctions, που διοργανώνει τη δημοπρασία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE