Με Βιγιαφάνιες... έκλεισε καρέ

Με Βιγιαφάνιες... έκλεισε καρέ

Ο ΑΠΟΕΛ με σκόρερ τον Βιγιαφάνιες στο 41' νίκησε 1-0 την Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής συμπλήρωσε καρέ διαδοχικών νικών και ανέβηκε στους 17 βαθμούς.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος από την αρχή ως το τέλος του α' ημιχρόνου κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, πήρε προβάδισμα στο 41' με το πρώτο φετινό γκολ του Βιγιαφάνιες ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος με το προβάδισμα στο σκορ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του α' μέρους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.