Ανταποκρίνεται μια χαρά ο Αντρέας Δημητρίου

Ανταποκρίνεται μια χαρά ο Αντρέας Δημητρίου

Συζητιέται στα στέκια, το ότι στον Άρη δεν αγωνίζονται πολλοί γηγενείς ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που συμβαίνει, κατά τα τελευταία 2,5 χρόνια, που η Λεμεσιανή ομάδα, μπήκε σε στην ελίτ του κυπριακού γίγνεσθαι.

Πέραν από τον Ματία Σπόλιαριτς, που παίρνει συνήθως χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, πέρσι μόνο ο Κώστας Πηλέας κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE