Πέτρα εκσφενδονίστηκε από φορτηγό - Τραυματίστηκε σοβαρά 7χρονη – Διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Πέτρα εκσφενδονίστηκε από φορτηγό - Τραυματίστηκε σοβαρά 7χρονη – Διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο βρίσκεται 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από φορτηγό, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:00 το μεσημέρι, όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του κοριτσιού χτυπήθηκε από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από φορτηγό, το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου.

Η πέτρα έσπασε και διαπέρασε τον μπροστινό ανεμοθώρακα, χτυπόντας το 7χρονο κοριτσάκι στο κεφάλι, το οποίο βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά, φέρει κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνομένη στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες εάν γνωρίζουν οτιδήποτε που να αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, να επικοινωνήσουν με το 1460.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με αναφορά στην πρωτοβουλία της Κύπρου για τη Γάζα η διακήρυξη του ΕΛΚ

Με αναφορά στην πρωτοβουλία της Κύπρου για τη Γάζα η διακήρυξη του ΕΛΚ

Κατά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) την Πέμπτη, προστέθηκε ενότητα στη διακήρυξη του κόμματος για τη Μέση Ανατολή, κατόπιν πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE