LIFESTYLE

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας του: «Μία μέρα μου έπεσε το μάτι, είναι τρομακτικό»

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας του: «Μία μέρα μου έπεσε το μάτι, είναι τρομακτικό»

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας 23/10 ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο ξεχωριστός καλεσμένος, που συνεργάζεται στην εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μίλησε για τη ζωή και την ενασχόλησή του με τη ζαχαροπλαστική, προχωρώντας μάλιστα σε μία προσωπική εξομολόγηση γύρω από την υγεία του.

«Η απόφασή μου να μιλήσω προήλθε από το τελευταίο μου βίωμα, που έχει να κάνει με μία ασθένεια που έχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια ότι έχω. Έστω και ένας άνθρωπος να καταφέρω να αντιληφθεί τον τρόπο που την αντιμετωπίζω και να τον κάνει δικό του, νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον και είναι πολύ θετικό», είπε στην αρχή ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Μετά από πολλή δουλειά που έχω κάνει με τον εαυτό μου, αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα να λέω τα άσχημα, τα δύσκολά μου και τις προσπάθειές μου σε ανθρώπους που αγαπάω. Πλέον, στα 45 μου, εάν κάνω κακό άθελά μου σε κάποιον, το κουβαλάω επάνω μου», εξομολογείται ο γνωστός pastry chef.

«Έχω μυασθένεια Gravis, είναι ένα αυτοάνοσο που παλιά ονομαζόταν «βαριά μυασθένεια». Αυτό είχε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, που του κρατούσαν τα μάτια με σελοτέιπ», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Πριν 4-5 χρόνια έγινε η διάγνωση, ήταν σοκ. Ξαφνικά μια μέρα έπεσε το μάτι μου μυϊκά, για χρόνια δεν το βρίσκαμε, κάναμε εξετάσεις και τελικά το βρήκαμε. Όταν πέφτει, ασυναίσθητα ανοίγει περισσότερο άλλο. Αν δεις πώς είσαι όταν είσαι σε έξαρση, είναι τρομακτικό. Παθαίνεις εξόφθαλμο», περιγράφει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Κατευθείαν σκέφτηκα την κόρη μου τη Μιχαέλα. Με το που πατάς στο Google τα συμπτώματα, διαβάζεις: προσδοκώμενο όριο ζωής. Η γιατρός μου είπε: να μη σηκώνεις ούτε κατσαρόλα από το πάτωμα, καθόλου κούραση. Κάθε τρεις ώρες βάζω ένα ξυπνητήρι για να πάρω ένα χάπι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης. Μου έχει αλλάξει τη ζωή», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top