Χειροπέδες σε 51χρονο στην Πάτρα - Πλησίασε μία 24χρονη και της έκανε άσεμνες πράξεις

Χειροπέδες σε 51χρονο στην Πάτρα - Πλησίασε μία 24χρονη και της έκανε άσεμνες πράξεις

Στη σύλληψη ενός 51χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας (23/10) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 20.30 όταν ο 51χρονος πλησίασε μία 24χρονη η οποία ήταν θαμώνας καφετέριας και άρχισε να θωπεύει τα γεννητικά του όργανα και να κάνει χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή του απείλησε και τον υπεύθυνο του καταστήματος. Τελικά μετά από λίγο συνελήφθη από άνδρες της ΔΙΑΣ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.