ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 3,9 ρίχτερ στην Πόλη Χρυσοχούς

Σεισμός 3,9 ρίχτερ στην Πόλη Χρυσοχούς

Σεισμός στην Κύπρο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/10), σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.

Συγκεκριμένα, ο σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πόλης Χρυσοχούς.

Η ανακοίνωση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και τοπική ώρα 09:10 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος, σεισμός μεγέθους Μ=3.7 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στο θαλάσσιο χώρο, 90 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πόλεως Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 30 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε μόλις αντιληπτός στην ευρύτερη περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.gsd-seismology.org.cy/en/origins/86383/event.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κτλ) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης www.gsd-seismology.org.cy και http://www.moa.gov.cy/gsd και στο λογαριασμό Twitter του Τμήματος @CY_earthquakes.

Δεδομένης της χαμηλής έντασης του συγκεκριμένου σεισμού στο χερσαίο χώρο της Κύπρου, το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης δεν θα προχωρήσει σε άλλες δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκτός και αν υπάρξει κάποια εξέλιξη του φαινομένου η οποία να απαιτεί επαναξιολόγηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top