Προχωρεί η τ/κ πλευρά με τα οδικά έργα στην Πύλα

Προχωρεί η τ/κ πλευρά με τα οδικά έργα στην Πύλα

Οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Άρσους – Πύλας έχουν φτάσει στο σημείο όπου έγιναν τον περασμένο Αύγουστο τα επεισόδια μεταξύ ειρηνευτών και Τουρκοκυπρίων, γράφει το τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες από τα οδικά έργα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι ο εργασίες για την κατασκευή του δρόμου συνεχίζονται. Σημειώνεται δε ότι η συμφωνία για το θέμα της Πύλας έγινε στις 9 Οκτωβρίου μετά από διαπραγματεύσεις μέσω των ΗΕ.

Το «πρακτορείο» επαναλαμβάνει τη θέση της τ/κ πλευράς πως πρόκειται για ανθρωπιστικό έργο που θα βοηθήσει τους Τ/κ κατοίκους της Πύλας και υπήρχε από το 2000 αίτημα για την διάνοιξη του δρόμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE