Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος παρά τον Αγιο Τύχωνα  

Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος παρά τον Αγιο Τύχωνα   

Δόθηκε στην κυκλοφορία στις 9.30 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα, το οποίο είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μετά από ανατροπή φορτηγού οχήματος και την πτώση μεγάλου όγκου χαλικιών – τσακίλι, που μεταφερόταν με το φορτηγό.

Το φορτηγό όχημα ανατράπηκε γύρω στις 2.30 το απόγευμα της Τετάρτης, σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου μετά την έξοδο προς Άγιο Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό. Ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα και στο παγκέτο του δρόμου, ενώ το φορτίο του διασκορπίστηκε στο οδόστρωμα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να κλείσει για την τροχαία κίνηση ο αυτοκινητόδρομος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς τον Άγιο Τύχωνα. Οι οδηγοί μπορούσαν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω της εισόδου στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Την ίδια ώρα, γίνονταν ενέργειες για μετακίνηση του φορτηγού με ρυμουλκό όχημα και για καθαρισμό του δρόμου. Με τον καθαρισμό αρχικά της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου από τα χαλίκια που είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα, η δεξιά λωρίδα δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 5.00 το απόγευμα, ενώ παρέμενε κλειστή για την κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ, δόθηκε στην κυκλοφορία και η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, αφού το φορτηγό όχημα μετακινήθηκε εκτός του δρόμου και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE