Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος παρά τον Αγιο Τύχωνα  

Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος παρά τον Αγιο Τύχωνα   

Δόθηκε στην κυκλοφορία στις 9.30 το βράδυ, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα, το οποίο είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μετά από ανατροπή φορτηγού οχήματος και την πτώση μεγάλου όγκου χαλικιών – τσακίλι, που μεταφερόταν με το φορτηγό.

Το φορτηγό όχημα ανατράπηκε γύρω στις 2.30 το απόγευμα της Τετάρτης, σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου μετά την έξοδο προς Άγιο Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό. Ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα και στο παγκέτο του δρόμου, ενώ το φορτίο του διασκορπίστηκε στο οδόστρωμα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να κλείσει για την τροχαία κίνηση ο αυτοκινητόδρομος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς τον Άγιο Τύχωνα. Οι οδηγοί μπορούσαν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω της εισόδου στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Την ίδια ώρα, γίνονταν ενέργειες για μετακίνηση του φορτηγού με ρυμουλκό όχημα και για καθαρισμό του δρόμου. Με τον καθαρισμό αρχικά της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου από τα χαλίκια που είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα, η δεξιά λωρίδα δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 5.00 το απόγευμα, ενώ παρέμενε κλειστή για την κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ, δόθηκε στην κυκλοφορία και η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, αφού το φορτηγό όχημα μετακινήθηκε εκτός του δρόμου και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE