Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω ανατροπής φορτηγού - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο - Δείτε φωτογραφία

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω ανατροπής φορτηγού - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο - Δείτε φωτογραφία

Κλειστός είναι γύρω στις 6.00 το πρωί σήμερα Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος, μετά από σύγκρουση με δεύτερο φορτηγό όχημα. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς την Παρεκκλησιά, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον οδηγό του φορτηγού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο CyPoliceCheckpoints:

 

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο ανά το παγκύπριο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτ άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οδικά έργα, που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο, ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. 

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE