Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Έκρηξη σε οικία 51χρονου στη Λάρνακα - Τοποθέτησαν βόμβα στην κύρια είσοδο

Σε κινητοποίηση οι Αρχές: Έκρηξη σε οικία 51χρονου στη Λάρνακα - Τοποθέτησαν βόμβα στην κύρια είσοδο

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/10) μετά από έκρηξη σε οικία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη έξω από οικία στην περιοχή της Αραδίππου. Στην οικία διαμένει 51χρονος με την οικογένειά του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου διαπίστωσαν πως η έκρηξη προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στην κύρια είσοδο της οικίας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, αγνώστης αξίας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ οι εξετάσεις στο σημείο άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.