ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου, χθες το απόγευμα στον 'Αγιο Παντελεήμονα και στο Περιστέρι, από αστυνομικούς 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ύστερα απόν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που διακινούν ναρκωτικές ουσίες στις περιοχή της Ομόνοιας και του 'Αγιου Παντελεήμονα, έχοντας ως ορμητήριο οικία στην περιοχή του Περιστερίου, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από έρευνα στα σπίτια όπου αποθήκευαν τις ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•133,5 γραμμ. ηρωίνης,

•505 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,

•411,85 γραμμ. κάνναβης,

•20 γραμμ. άγνωστης σύστασης ουσία,

•πλαστό χαρτονόμισμα,

•ζυγαριά ακριβείας και

•πλήθος κενών συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE