Μοσχάτο: Συνελήφθησαν οι γονείς των οκτώ ανηλίκων για την επίθεση με μολότοφ σε λύκειο

Μοσχάτο: Συνελήφθησαν οι γονείς των οκτώ ανηλίκων για την επίθεση με μολότοφ σε λύκειο

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι γονείς των οκτώ ανηλίκων που κατηγορούνται ότι πέταξαν βόμβες μολότοφ στο προαύλιο του δεύτερου λυκείου του Μοσχάτου. Σε βάρος των γονέων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ οι ανήλικοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορές κατά συναυτουργία, αμέσως μετά τη ρίψη μολότοφ σε προαύλιο χώρο σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μία ομάδα ατόμων προσέγγισε το προαύλιο του σχολείο και αφού έριξε τρεις βόμβες μολότοφ στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τους ανήλικους και τους συνέλαβαν. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE