Κι όμως συνέβη: Ιταλίδα κατάφερε με διάταγμα να διώξει τους σαραντάρηδες γιους της από το σπίτι

Κι όμως συνέβη: Ιταλίδα κατάφερε με διάταγμα να διώξει τους σαραντάρηδες γιους της από το σπίτι

Μια γυναίκα από την Παβία της Ιταλίας κατάφερε να μηνύσει επιτυχώς τους σαραντάρηδες γιους τους και να τους εκδιώξει από το σπίτι με το επιχείρημα ότι την εκμεταλλεύονταν για χρόνια για να ζουν κάτω από τη στέγη της.

Η 75χρονη μητέρα έπεισε το δικαστήριο ότι οι άνδρες, ηλικίας 40 και 42 ετών, την εκμεταλλεύονταν για να συνεχίσουν να ζουν στο σπίτι της οικογένειας, παρά τις εκκλήσεις της να αποκτήσουν τα δικά τους σπίτια και να φροντίσουν πλήρως τον εαυτό τους, αφού και οι δύο έχουν δουλειά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας La Provincia Pavese.

Η δικαστής Σιμόνα Κατέρμπι έκανε δεκτή την αγωγή της και έδωσε στους γιους διορία μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου να εγκαταλείψουν το μητρικό σπίτι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.