Κενές Θέσεις Ειδικών Αστυνομικών - Η ημερομηνία γραπτών εξετάσεων και η εξεταστέα ύλη

Κενές Θέσεις Ειδικών Αστυνομικών - Η ημερομηνία γραπτών εξετάσεων και η εξεταστέα ύλη

Σε συνέχεια της προκήρυξης κενών θέσεων Ειδικών Αστυνομικών, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 06/10/2023, με αριθμό 5574/1142, το Συμβούλιο Προσλήψεων γνωστοποιεί ότι οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου, 2023. Τόσο για την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων όσο και για την εξεταστέα ύλη σε γενικές γραμμές, έχει γίνει σχετική δημοσίευση την Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας ημερομηνίας 27/10/2023 με αριθμό 5580/1238.

Με βάση τις πρόνοιες των Περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμων του 1998, όπως έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, οι υποψήφιοι που θα παρακαθίσουν στη γραπτή εξέταση, θα εξεταστούν στα ακόλουθα θέματα: Μαθηματικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Γενικές Γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη της εξέτασης υπάρχουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Αστυνομίας www.police.gov.cy και www.cypruspolicenews.com ή στο Γραφείο Προσλήψεων της Αστυνομίας, στα τηλέφωνα 22808236, 22808247 και 22808483.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεταγενέστερο στάδιο, για το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα παρακαθίσουν, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τις γραπτές εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE