«Θυμάμαι έναν πατέρα...» - Το μοναδικό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου για πρώτη φορά στην Κύπρο

«Θυμάμαι έναν πατέρα...» - Το μοναδικό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου για πρώτη φορά στην Κύπρο

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι. Σημάδεψε ανεξίτηλα με τη φωνή του μεγάλα τραγούδια, όπως τα «Ο Ξένος», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Τα πήρες όλα» κ.α., που παραμένουν διαχρονικά μέχρι σήμερα, 33 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό του. Ήταν ο ένας και μοναδικός Στράτος Διονυσίου!

Οι τρεις γιοι του, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής, που ακολούθησαν τα μουσικά βήματα του πατέρα τους, θα τον τιμήσουν επί σκηνής, με τρεις μεγάλες συναυλίες – αφιέρωμα που θα δώσουν στην Κύπρο, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού και την Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Στροβόλου.

Μαζί τους θα βρεθεί και η Πίτσα Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου μαζί με τα παιδιά του. Το μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στο θρύλο του ελληνικού τραγουδιού με τίτλο «Θυμάμαι έναν πατέρα», μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Οικοδεσπότης – αφηγητής της βραδιάς θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ενώ αυτές οι τρεις αφιερωματικές βραδιές φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή της καταξιωμένης σκηνοθέτιδας Σοφίας Σπυράτου.

Συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΤΡΙΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.30

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 & ΠΕΜΠΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20.30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ticketmaster.cy και τα ACS COURIER

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE